perjantai 10. tammikuuta 2020

Juhlamatkan suunnittelua 9.1.2020



Uusi vuosi on hieno aloittaa erinomaisessa seurassa ja hyvän ruuan parissa. Turun CityMartat täyttää tasan kymmenen vuotta ja sitä tullaan juhlimaan tietysti joka tapaamisessa, mutta erityisesti juhlamatkan merkeissä. Hienoja ideoita lenteli ilmassa, kuten aivoriihessä pitääkin ja lopulta päädyimme kolmeen kohteeseen, joista sitten valikoituu meille sopiva reissu. Siitä lisää ja tarkemmin myöhemmin kunhan tosiaan tuo kohde on valittu. Laita kalenteriisi kuitenkin ajankohta 15-17.5.2020 valmiiksi.

Samaan syssyyn pidettiin myös hallituksen kokous ja suurin osa kevään kursseista ja ajankohdista löysivät oman paikkansa kalenterista.  Keväällä siis juhlamatka, mutta paljon muutakin: aina kädentaidoista ja ruokakursseista kaatopaikkavierailuun.  

Viime syksyn kursseista haluaisin nostaa tähän erään ruokakurssin, jonka piti meille Riitta Laatu. Hän, supernainen, osaa hömpsyttelyn taidon (jos nyt muistan tuon verbin oikein!). Karjalaiset Ruuat -kurssilla siis hömpsyteltiin alla olevan kuvan mukaisesti. Puuastia on Riitan sukukalleus ja tehty hömpsyttelyleivän valmistusta varten. Alakuvassa puheenjohtajamme Leena itse teossa ja tulihan tästä leivästä todella maukasta!


Ihana Riitta!

Leena hömpsyttelee
Pidimme kokouksen Bar Maku -ravintolassa ja maistelin elämäni ensimmäisen vietnamilaisen kahvin, jolle iso suositus. Se tuotiin pöytään jännittävässä metalliastiassa! Kiitos hyvästä palvelusta ja maittavasta ruuasta. 


Tässä valuu maukas kahvi

Vieruskaverin makoisa annos
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti