torstai 27. syyskuuta 2018

Välimeren ruokakurssi 20.9.2018

Riitta Laatu oli taas kerran loihtinut huippureseptejä Välimeren ruokakurssiin. Alue on toki laaja, mutta osaavalla, ammattitaitoisella otteella siitä saadaan maistuva ja herkullinen  kokonaisuus.

Oletteko kuulleet sutsukakiasta? Tämä kreikkalainen, herkullinen lampaanjauhelihasta valmistettu jauhelihatanko oli yrttimausteineen huikea.
Sutsukakia 
Valmistimme alkuun gazpachon ja crostineita. Niitä seurasi lämmin ruusukaalisalaatti, munakoiso-hallouminyytit, kuvassa oleva sutsukakia, kvinoasalaatti-tabbuleh ja tietysti jälkiruuat perään.
Niin sitä pitää. -huh-


Puheenjohtajamme Leena Aalto vasemmalla
Kiitos Riitta ja isot kiitokset myös Leenalle järjestelyistä.  Lisää kuvia gallerian puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti