tiistai 18. syyskuuta 2018

Alkusyksyä 2018

Syksyn toimintakausi on lähti jännittävästi käyntiin elokuun draamallisella kävelykierroksella, joka kertoi huumorilla Littoisten verkatehdasalueen värikkäästä elämänmenosta, työstä, harrastuksista ja rakennuksista.  Emma-kutoja (Eeva Turpeinen) johdatti draaman keinoin Littoisten Verkatehtaan historiaan. Ihanan eläviä hahmoja tuli matkan varrella vastaan, paljon saatiin uutta tietoa ja miljöö oli kaunis. Pääsi eräs meistä kirkon urkujakin polkemaan


Urkuri töissä!

Hallituksen kokous 4.9.2018. Uutuutena tällä kaudella pidettiin hallituksen avoin kokous. Kokoukseen osallistuminen ei vaadi sinulta muuta, kuin että tulet rohkeasti paikan päälle. Hallitus toki käy tiettyjä kokousrutiineita läpi, mutta saat äänesi ja ideasi toiminnan kehittämiseen helposti kuuluvaksi. Kokouksissa ei olla otsa rypyssä, vaan hymyillen, hyvässä seurassa ja yhteen hiileen puhaltaen. 

Kiitos Mari, Marjaana ja Marjukka kun tulitte kokoukseen! Teitte siitä paljon isomman ja idearikkaamman. Seuraava hallituksen kokous on 16.10 kello 17:30 ravintola Koulussa. Tervetuloa!




Turistina Turussa 13.9.2018
Turistina Turussa -kierroksella tutustuttiin Kupittaan ja Kurjenmäen alueeseen. Sari Hesselgren johdatti meidät alueiden historiaan todella mielenkiintoisesti. 
Kylpylä, terveyslähde, uhripaikka, ensimmäinen puutarhakoulu, totokioski, Bryggman, ravirata, ruumishuone, köyhäintalo... Paljon uutta tietoa! 
Kiitos Sari, oma CityMarttamme!





Toivottavasti olet löytänyt kalenteristasi aikaa osallistua tapahtumiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti