keskiviikko 15. joulukuuta 2021

Hallituksen kokous 14.12.2021

 Jo toista vuotta toimintaamme on yrittänyt hankaloittaa koronavirus. Ja toki täytyy myöntää että hieman se on sitä tehnytkin, mutta konstit on monet. Kaikenlaista kivaa olemme tänäkin vuonna saaneet aikaiseksi.  Kuten viime sunnuntain kekseliäs ja hauska Joulupolku. Kiitos kaikille osallistujille ja tekijöille, sekä erityisesti Sannalle. Hänellä on ehtymätön ideavarasto!  

Hallitus piti vuoden viimeisen kokouksen torstaina 14.12 Delhi Darbar ravintolassa. Iso suositus tälle paikalle, jossa on ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka.


Turun CityMarttojen hallitus (Sanna ja Jari puuttuvat kuvasta)


Kävimme läpi mennyttä ja tulevaa. Ja tulevasta sen verran, että meillä on taas mukavia suunnittelmia keväälle. Tammikuu on perinteisesti aloitettu lempeästi ja ensi vuonna tuplalempeästi, sillä ohjelmassa on sekä hathajoogaa että äänimaljarentoutusta. Vuosikokous pidetään helmikuussa (Tervetuloa!) ja suunnitelmia riittää aina toukokuun loppuun asti. Yhdistyksen juhlamatka (10 vuotta) nostettiin taas  kalenteriin, vaikkakin pari vuotta myöhässä. Matka suuntautuu saaristoon ja päivämäärä tälle on 7.5.2022. Laitathan tämän jo kalenteriin. 

Kaikista tapahtumista tiedotetaan normaaliin tapaan noin kerran kuukaudessa. 

Tänä vuonna Martat kehottaa laskemaan rimaa jouluvalmisteluihin. Nauti joulutunnelmasta itsellesi sopivin tavoin ja lataa Marttojen sivuilta joulubingo. 


Kiitos sinulle CityMartta tästä vuodesta. Mukavaa joulunodotusta ja tervetuloa uusi vuosi 2022!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti