perjantai 19. helmikuuta 2021

Vuosikokous 18.2.2021

Lumikenkäilyn riemua 16.2.2021



Viime vuosi jää muistoihin poikkeuksellisena. Uskomaton digiloikka nopealla aikataululla ja siitä esimerkkinä vuosikokouksen pitäminen etänä. Kiitokset ihan kaikille mukana olleille.

Poikkeusvuodesta huolimatta meillä oli mukavia, hauskoja ja ratkiriemukkaita tapahtumia. Alkuvuoden äänimaljarentoutusta, oliiviöjyilta, astiakorukurssi, jokiristeily jne. Loppuvuoden kruunasi ulkona vietetty pikkujoulu tunnelmallisten lyhtyjen valossa. Kaikkiaan meillä oli tapahtumia 13 kpl joihin osallistui yhteensä 154 jäsentä.

Meitä CityMarttoja on tällä hetkellä 107! Ilman sinua meillä ei olisi Turun CityMarttoja ja isoa määrä tietoa ja taitoa, jonka turvin on hienoa lähteä vuoteen 2021.  Marttojen teeman mukaisesti  "Hyvästä arjesta parempi maailma".

Toteutamme tapahtumia seuraten alueellisia rajoituksia ja joihinkin tapahtumiin on siten osallistujamäärä rajattu tai joskus joudumme jopa perumaan niitä. Kuten kävi 10-vuotisjuhlamatkallemme. Mutta me emme koronan alla lannistu. Seuraamme tilannetta ja se päivä tulee vielä, kun pääsemme reissuun ja suosituille Riitan vetämille ruokakursseille. Ja samaan hengenvetoon täytyy todeta, että luontoretki Mälikkälässä, Lotan lumikenkäily sekä Anun järkkäämä pulkkamäki jäävät helminä  loistamaan koronamuistoihin.  

Kevätkaudella jatkamme Sarin vetämiä Turistina Turussa -kierroksia, tutustumme tekstiilikierrätykseen ja kokkaamme luonnossa. Tiedotteemme ilmestyy noin kerran kuukaudessa, jossa kerrotaan tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista.

Kiitos että olet CityMartta! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti