torstai 25. kesäkuuta 2020

Kesäinen kukkakimppu 4.6.2020


Hiljaisen kevään jälkeen oli kerrassaan ihanaa päästä mukaan marttailuun. Ja kun astuin sisään värikkääseen kukkamaailmaan, tuntui kuin kevään kärvistely koronan varjossa olisi ollut pelkkää pahaa unta vain. Marttakaverit olivat terveitä ja kaikki olivat innostuneita ottamaan haltuun spiraalitekniikan. Tämä on ammattilaisten käyttämä termi, jolla saadaan kimppuun ilmavuutta  ja näyttävyyttä. 

Johanna, meidän ope

Bloomworksin Johannalta tämä näytti sujuvan vaikka silmät kiinni, mutta ihan niin helppoa se ei ollut maallikolle. Kimppu aloitetaan laittamalla pari vartta ristiin ja siitä jatketaan niin, että varret kulkevat spiraalimaisesti kaikki samaan suuntaan. Lopuksi tämä koko setti sidotaan yhteen ja varret leikataan saman mittaiseksi ja veitsellä vähän vinoon. Vinoon, jotta varteen saadaan imupintaa ja kimppu kestää kauemmin maljakossa. 

Lähtötilanne



Kuten ylimmäisestä kuvasta näkyy, jokaisen kimppu oli upea ja ilmeet sen mukaiset! Suuri kiitos Johannalle ja Bloomworksille hauskasta workshopista! Lisää kuvia gallerian puolella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti