torstai 14. maaliskuuta 2019

Avantouinnista hohtokeilailun kautta Maailman Suurimpaan Marttailtaan

Avantouinti 17.1.2019

Avantouinnin hyvää tekevästä vaikutuksesta saa kuulla, jopa kotioloissa, varsin usein. Vaikka luvassa oli erinomaista marttaseuraa ja tunnelmallinen Villa Järvelä, tyydyin tyytyväisenä katselemaan facebook-sivuiltamme kuvia ja kietaisin ympärilleni vielä toisen filtin. Hieno paikka tuo Villa Järvelä! Kiitos Jarille järjestelyistä.



Järvelän avantouinti 17.1.2019 


Maailman suurin marttailta 31.1.2019

Tämä ilta käynnisti marttojen 120-vuotisjuhlavuoden. Valtakunnan varmaa lukua osallistujien määrästä saamme vielä odotella, meitä CityMarttoja oli koolla 20 henkeä. Sitä vietettiin tanssin, historian sekä tietysti hyvän ruuan kera. Anun oppilaat Fyyrkantista esittivät iloisia ja taidokkaita tansseja säestyksen kera, jonka jälkeen Sari kertoi hauskoja tarinoita marttojen historiasta. Kiitos molemmille vaivannäöstä! Lisää kuvia löydät gallerian puolelta.


Fyyrkantin taitava tanssiryhmä

Hohtokeilailu 1.3.2019

Hohtokeilailun tulokset ovat jääneet hämärän peittoon/julkistettu salaisiksi. Mukavaa kuulemma oli (tämähän nyt tiedettiin) ja historiallinen Aninkaisten Keilahalli jatkaa toimintaansa.










Makramee 5.3.2019

Trendien aallonharjalla liitelevä makrameekurssi päätettiin uusia. Kauniit työt, omin käsin väsätyt, saavat kevään kunniaksi loistella joko seinällä tai sitten syleilemässä viherkasveja. Katso lisäkuvia ja ohjeita galleriasta. Kiitos Lotalle järjestelyistä!










Tänään menen opettelemaan Afrikkalaisen ruuan valmistusta. On ilo kuulua marttoihin. Uudet taidot sekä ystäväpiiri karttuu. Ja missäs muualla sitä oppisi Afrikkalaisen ruuan saloja kuin Riitan hellässä huomassa. 

Illalla puhutaan myös uudesta yhteistyöstä Roberts Berriesin kanssa. Mielenkiintoista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti