keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Vartissa valmista 12.3.2018

Työpäivän jälkeen ruuan tekeminen ja harrastusten yhteensovittaminen tuntuu yhtälöltä, joka saa stressikäyrän kohoamaan tappiin. Mutta ei mitään hätää; taas rientävät Martat apuun uskomattoman nopeilla ja helpoilla resepteillään. 

Tässä teille muutama herkullinen kuva annoksista sekä pari reseptiä käyttöönne. 

Minttu-Hernesosekeitto

1 sipuli
2 rkl öljyä
800 g (4 pussia) pakasteherneitä
6 dl kasvis- tai kanalientä
1 dl ruokakermaa
½-1 dl hienonnettua minttua
suolaa
pippuria

Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja lisää sipuli sekä herneet. Kaada päälle kuuma lieni, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5-10 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kerma ja minttu. Sekoita ja tarkista maku.












Lämmin kiitos taas puheenjohtajallemme Leenalle järjestelyistä sekä Riitalle opetuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti