CityMarttojen
klassikkoruokakurssilla tehtiin perinteisiä ruokaklassikoita. Osa ruoista
herätti muistoja aikaisemmilta vuosikymmeniltä, osalle ruoat olivat
entuudestaan tuntemattomia.
Kurssilaiset herkuttelivat alkuun
katkarapucoktaililla, pääruoaksi oli tarjolla kahta vaihtoehtoa: kuhaa walewska
ja kievin kanaa, lisukkeena isoäidin salaattia ja rakuunaporkkanoita.
Jälkiruokana nautiskelimme kotimaisia pakastemarjoja sabayon-kastikkeella.
Kaikki ruoat maistuivat herkullisilta, ja lautaset syötiin tyhjiksi. Riitta
veti kurssin ammattitaidolla, ja reipas kurssi siivosi jälkensä ja keittiön
paraatikuntoon.
Lisää kuvia gallerian puolella!
Lisää kuvia gallerian puolella!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti